Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Florina, gruaja që pasionin e ktheu në biznes

Florina Bardhi është gruaja që kujdeset për familjen dhe po me të njëjtin përkushtim për shkurtëzat e saj. Ka pak kohë që drejton një fermë të vogël, me rreth 1500 shkurtëza në Ndroq të Tiranës. E gjithë dita e 37-vjeçares është e mbushur me dashuri pasi ndihet e plotësuar në realizimin e ëndrrave.

“Sapo çoj fëmijët në shkollë, shkoj me vrap tek zogjt. I dua këta shpendë dhe kam studiuar çdo gjë rreth tyre. Shkurtëzave nuk iu pëlqen ngjyra e zezë, zhurma. Bëhen nervoze nëse ua prish qetësinë dhe kujdesem që të vesh ngjyra të çelura. Iu pëlqen shumë sallata e freskët”, rrëfehet Florina.

Gruaja thotë se nga ferma përfiton të ardhura prej shitjes së vezëve dhe qëllimi është zgjerimi i aktivitetit, duke krijuar pavarësinë ekonomike.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja