Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Agronomët e Beratit monitorojnë fidanëve perimorë për pastërtinë fitosanitare

Çdo subjekt që merret me prodhimin e fidanëve perimor, por jo vetëm është subjekt i monitorimit nga agronomët e Mbrojtjes së Bimëve të AKVMB, për të garantuar pastërtinë fitosanitare.
 
Monitorimi i radhës u krye në subjektin “Agro Fid” të Beratit, nga agronomët e Drejtoria Rajonale e Veterinarise dhe Mbrojtjes se Bimeve Elbasan.
Pas certifikimit fidanët e llojit domate, tranguj dhe speca janë gati për t’iu tregtuar fermerëve.

Shpërndaje:

Lajme të tjera