Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Aktivitetet kryesore të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Prill 2022

Ju ftojmë të njiheni me aktivitetet kryesore të Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural për muajin Prill 2022:

Shpërndaje:

Lajme të tjera