Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

AKVMB iu prezanton studentëve të Universiteti Bujqësor detyrat dhe shërbimet që kryen si institucion

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve në bashkëpunim me @the_food_safety_project dhe @aku.gov.al, morën pjesë në ceremoninë e 70-vjetorit të krijimit të Fakultetit të Mjekësisë Veterinare.

Studentët u njohën me detyrat dhe shërbimet që kryen institucioni ynë. Gjithashtu studentët që ishin në prag diplomimi apo të sapo diplomuar shfaqen interes rreth mënyrës së rekrutimit të mjekëve veterinerë pranë AKVMB.

Aktualisht në AKVMB dhe katër Drejtoritë Rajonale shërbejnë 472 mjekë veterinerë dhe pritet të rekrutohen edhe 58 të tjerë.

Insitucioni ynë këtë vit ka hapur dyert edhe për ata të diplomuar që duan të bëjnë praktikë, me mundësinë edhe të punësimit me anë të kontratave 1-vjeçare.

Shpërndaje:

Lajme të tjera