Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

AKVMB ju uron Gëzuar Vitin e Ri 2023!

Një urim i veçantë vjen për të gjithë veterinerët dhe inspektorët e Mbrojtjes së Bimëve, të cilët çdo ditë janë në terren për të na garantuar sigurinë ushqimore!

Shpërndaje:

Lajme të tjera