Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

AKVMB uron të gjithë besimtarët myslimanë, Gëzuar Fitër Bajramin

Sot është një ditë gëzimi dhe lumturie, është një ditë bekimi dhe paqeje, është një ditë për të reflektuar dhe përsiatur. Mbi të gjitha, është një ditë për të festuar së bashku.

Shpërndaje:

Lajme të tjera