Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, TiranĂ«

Analiza e muajit prill/ Matrikullohen 𝟖𝟗𝟑𝟎𝟒 krerĂ« gjedh dhe tĂ« imta

Veterinerët e shërbimit në katër Drejtoritë Rajonale të AKVMB ndodhen çdo ditë në terren për të kryer identifikimin individual të kafshëve dhe regjistrimin e fermave blegtorale në sistemin RUDA.

 

NĂ« total pĂ«r muajin prill janĂ« matrikulluar 𝟖𝟗𝟑𝟎𝟒 đ™ đ™§đ™šđ™§đ™šÌˆ đ™©đ™šÌˆ đ™žđ™ąđ™©đ™– 𝙙𝙝𝙚 𝙜𝙟𝙚𝙙𝙝. Identifikimi individual i kafshĂ«ve dhe regjistrimi i fermave nĂ« RUDA Ă«shtĂ« hapi i parĂ« i formalizimit tĂ« sektorit blegtoral dhe siguron gjurmueshmĂ«rinĂ« e shĂ«ndetit tĂ« kafshĂ«ve, e produkteve me origjinĂ« shtazore.

Shpërndaje:

Lajme të tjera