Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Digjitalizimi i sistemit Ruda, Meçaj takim me veterinerët e Fierit

Digjitalizimi i sistemit Ruda është një nga prioritetet e AKVMB. Për pasojë Qarku i Fierit është duke zbatuar projektin pilot për të parë ecurinë e sistemit të ri, të mbështetur nga SAFIAL.

 

Drejtori i Përgjithshëm i AKVMB, Rolandi Meçaj zhvilloi një vizitë me veterinerët e shërbimit të Qarkut Fier për të diskutuar mbi ecurinë e projektit dhe problematikat që shfaqen gjatë rrugës.

 

“𝐻𝑒𝑑ℎ𝑗𝑎 𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑑ℎ𝑒̈𝑛𝑎𝑣𝑒 𝑜𝑛𝑙𝑖𝑛𝑒 𝑛𝑒̈ 𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚𝑖𝑛 𝑅𝑢𝑑𝑎 𝑛𝑎 𝑔𝑎𝑟𝑎𝑛𝑡𝑜𝑛 𝑚𝑎𝑟𝑟𝑗𝑒𝑛 𝑒 𝑖𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑐𝑖𝑜𝑛𝑖𝑡 𝑛𝑒̈ 𝑘𝑜ℎ𝑒̈ 𝑟𝑒𝑎𝑙𝑒. 𝐾𝑦 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑘𝑡 𝑑𝑜 𝑡𝑒̈ 𝑠𝑖𝑙𝑙𝑡𝑒 𝑙𝑒ℎ𝑡𝑒̈𝑠𝑖𝑚 𝑡𝑒̈ 𝑝𝑢𝑛𝑒̈𝑠 𝑠𝑢𝑎𝑗 𝑑ℎ𝑒 𝑚𝑏𝑦𝑙𝑙𝑗𝑒𝑛 𝑛𝑒̈ 𝑘𝑜ℎ𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝑟𝑒𝑔𝑗𝑖𝑠𝑡𝑟𝑖𝑚𝑖𝑡 𝑡𝑒̈ 𝑓𝑒𝑟𝑚𝑎𝑣𝑒 𝑛𝑒̈ 𝑅𝑈𝐷𝐴. 𝑁𝑒̈𝑠𝑒 𝑘𝑒𝑛𝑖 𝑛𝑑𝑜𝑛𝑗𝑒̈ 𝑚𝑒𝑛𝑑𝑖𝑚 𝑝𝑒̈𝑟 𝑝𝑒̈𝑟𝑚𝑖𝑟𝑒̈𝑠𝑖𝑚𝑖𝑛 𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑗𝑒𝑘𝑡𝑖𝑡, 𝑗𝑒𝑚𝑖 𝑡𝑒̈ ℎ𝑎𝑝𝑢𝑟 𝑞𝑒̈ 𝑡𝑒̈ 𝑛𝑑𝑒̈𝑟ℎ𝑦𝑗𝑚𝑒̈, 𝑝𝑒̈𝑟 @ 𝑡𝑎 𝑐̧𝑢𝑎𝑟 𝑝𝑒̈𝑟𝑝𝑎𝑟𝑎 𝑘𝑒̈𝑡𝑒̈ 𝑠𝑖𝑠𝑡𝑒𝑚”, tha Z. Meçaj.

Shpërndaje:

Lajme të tjera