Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Dita Botërore e Veterinarisë, AKVMB dhe Ministria shpërndajnë Certifikata Mirënjohje

Në Ditën Botërore të Veterinarisë”, ishim sot bashkë si një familje e madhe; @mbzhr_al, @aku.gov.al @siguria_ushqimore_veterinare @the_food_safety_project, @universiteti_bujqesor_tiranes, për të mbështetur dhe inkurajuar njëri-tjetrin në misionin tonë fisnik.

Për dekadat e jetës të kaluara në terren, për tu ardhur në ndihmë blegtorëve tanë dhe për të garantuar shëndetin publik, ish-pedagogët e Fakultetit të Veterinarisë dhe veterinerët në pension, i vlerësuam me Certifikata Mirënjohje. #GëzuarDitënBotëroretëBeterinarisë

Shpërndaje:

Lajme të tjera