Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Dita Ndërkombëtare e Gatishmërisë Epidemike

Kjo ditë iu shërben sistemeve shëndetësore si një kujtesë e fort e kërcënimit gjithnjë të pranishëm të sëmundjeve infektive dhe nevojës kritike për masa proaktive për t’i luftuar ato.
 
Rëndësia e gatishmërisë përmes përqasjes “Një Shëndet” nuk ka qenë kurrë më e rëndësishmë.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse