Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Dita Ndërkombëtare e Gatishmërisë Epidemike

Sot është Dita Ndërkombëtare e Gatishmërisë Epidemike.
Shëndeti i kafshëve është i prekshëm nga këto rreziqe dhe mund të pësojë humbje të konsiderueshme në prodhim, mirëqenie, ekonomi, mjete jetese, shëndet publik dhe biodiversitet.
Për t’iu përgjigjur në mënyrë sa me efektive epidemive, duhen sisteme shëndetësore më të fuqishme. Në kuadër të përqasjes “Një Shëndet”, AKVMB është pjesë e bashkëpunimit të këtyre sistemeve, pasi të izoluara ata nuk mund të funksionojnë.
#Ne nuk mund të parashikojmë gjithmonë një emergjencë, por mund të jemi të përgatitur për të!

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja