Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

DRVMB Elbasan zhvillon analizën vjetore

DRVMB Elbasan zhvilloi analizën vjetore lidhur me realizimin e zbatimit të masave profilaktike veterinare, gjurmimi, matrikullimi, lëshimi i certifikatave të lëvizjes. Në analizë ishte i pranishëm edhe kreu i AKVMB, Rolandi Meçaj ku përveç arritjeve që ka realizuar kjo drejtori u njoh edhe me sfidat me të cilat përballen veterinerët në terren. Meçaj kërkoi që të rritet komunikimi me fermerët. Blegtoria është një sektor shumë i rëndësishëm dhe siguria ushqimore duhet të jetë prioriteti kyç i joni.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

AKVMB, vizitë studimore në Itali

Aktiviteti me temë “Përmirësimi i Kapaciteteve Menaxhuese për Digjitalizimin e Regjistrimit të Kafshëve”, u mundësua nga projekti Safial. Ekipi nga Shqipëria vizitoi disa ferma për