Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Festat e fundvitit, AKVMB bashkëpunon me policinë mbi kontrollet për lëvizjen e kafshëve

Në kuadër të festave të fundvitit, veterinerët e AKVMB e katër drejtorive Rajonale, së bashku me Policinë e Shtetit janë duke bërë kontrolle rutinë në të gjithë vendin për lëvizjen e kafshëve, shpendëve dhe bletëve.
 
Qëllimi i këtyre kontrolleve ka të bëjë me:
ndalimin e lëvizjes së kafshëve pa Certifikatën Shëndetësore
ndalimin e lëvizjes së kafshëve pa matrikull
Garantimi i sigurisë ushqimore dhe gjurmueshmëria janë përgjegjësi e AKVMB.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja