Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gazetari që sytë i ka kthyer nga toka

Armendi është gazetari që sytë i ka kthyer tek bujqësia. Prej 2 vitesh ka mbjellë një serë me trëndafila, një aktivitet ky kaq delikat dhe i bukur.

Prodhimin e shet tek dyqanet e Tiranës dhe thotë se fitimi është i kënaqshëm. Armendi ka një ëndërr, që në të ardhmen të bëhet eksportues.

“Kultivimi i trëndafilit për tregti nuk është traditë në Shqipëri. Ne furnizohemi më së shumti nga jashtë. Së pari duhet të bindim pikat e shumicës që edhe ne arrijmë të prodhojmë trëndafila”, tha Armendi.

Shpërndaje:

Lajme të tjera