Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar 70-vjetorin krijimit të Fakultetit të Mjekësisë Veterinare!

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve i uron Gëzuar 70-vjetorin krijimit të Fakultetit të Mjekësisë Veterinare!

Shpërndaje:

Lajme të tjera