Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar 95-vjetorin e dekretimit të Ligjit të Shërbimit Veterinar

Sot është një ditë e shënuar për veterinarinë shqiptare. Në 23 mars 1929, me nismën e Dr. Bilal Golemit, Mbreti Zogu I, dekretoi Ligjin e Shërbimit Veterinar.

 

Të gjithë ne i jemi mirënjohës Dr.Golemit, i cili mbetet pa dyshim shkencëtari me dimensione evropiane, një mikrobiolog i shquar dhe figurë e nderuar në botë e mjekësisë veterinare shqiptare.

 

Në këtë ditë Jubilare urojmë Gëzuar të gjithë veterinerët, të cilët janë garantues të shëndetit të kafshëve dhe shëndetit publik!

 

Shpërndaje:

Lajme të tjera