Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar Ditën Botërore të Bletëve!

Bletët së bashku me pjalmuesit e tjerë kanë një rol thelbësor në ruajtjen e një planeti të shëndetshëm. Për herë të parë kjo ditë është shënuar në 20 Majin e 2018 nga Asambleja e Përgjithshme e OKB-së, me iniciativë të Sllovenisë. Në Shqipëri janë në total 547.291 zgjoje bletësh të matrikulluara. Rajoni që mbarështon më shumë bletë është Elbasani me 172.695 zgjoje në total. #Pa bletë nuk ka jetë Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve [email protected]

Shpërndaje:

Lajme të tjera