Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar Ditën Botërore të Kafshëve në Fermë!

Kjo ditë na shërben të gjithëve për të njohur dhe nderuar rolin që luajnë kafshët e fermës në jetën dhe mjedisin tonë.

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve është përgjegjëse për të garantuar mirëqenien e kafshëve në fermë.

Armata e veterinerëve tanë është çdo ditë në terren  për të monitoruar gjendjen shëndetësore të kafshëve dhe për të zbatuar me përpikmëri profilaksinë. Kafshë të shëndetshme, garanci ushqimore dhe shëndet publik.

Shpërndaje:

Lajme të tjera