Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar Ditën Botërore të Shëndetit!

Si autoritet për shëndetin e kafshëve dhe mbrojtjes së bimëve, ekspertët e AKVMB punojnë çdo ditë në terren, duke pranuar se #shëndeti i kafshëve ndikon në shëndetin publik.

Këtë vit 2023, tema e Ditës Botërore të Shëndetit është “Shëndet për të gjithë”. Këtë vit, 7 Prilli shënon 75 vjetorin e themelimit të OBSH-së.

Në vitin 1948, vendet e botës u mblodhën për të krijuar agjencinë e specializuar të Kombeve të Bashkuara për të promovuar shëndetin, për të mbajtur botën të sigurt dhe për t’i shërbyer të pambrojturve – në mënyrë që të gjithë, kudo që të mund të arrijnë nivelin më të lartë të shëndetit dhe mirëqenies.

Shpërndaje:

Lajme të tjera