Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar Ditën Botërore të Veterinarisë

“Dita Botërore e Veterinarisë”shërben për ta na kujtuar që nëpërmjet masave të duhura të mbikëqyrjes, parandalimit dhe kontrollit, Shërbimet Veterinare zvogëlojnë ndikimin e sëmundjeve të kafshëve në shëndetin e njeriut, jetesën dhe sigurinë ushqimore.

Një armatë prej 530 veterinerësh janë në shërbim të blegtorëve tanë, duke shkuar fermë më fermë për tu garantuar jo vetëm sigurinë ekonomike të këtij sektori, por edhe garancinë ushqimore.

Me përulësi, ju themi faleminderit për gjithçka që bëni, duke ju kujtuar që në asnjë moment nuk duhet të neglizhoni kujdesin për veten!

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja