Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar Ditën Botërore të Veterinarisë

Gëzuar Ditën Botërore të Veterinarisë!

Gëzuar Ditën Botërore të Veterinarisë! Puna e veterinerëve është vendimtare për shëndetin e mirëqënien e kafshëve, shëndetin publik, sigurinë ushqimore dhe mbrojtjen e mjedisit.
Dita Botërore e Veterinarisë është një mundësi e mirë jo vetëm për të bërë të ditur përgjegjësitë dhe detyrat që kanë veterinerët tanë, por edhe për të shprehur mirënjohjen për të gjithë ata që përballen në punën e përditshme dhe japin kontributin e tyre, në dobi të shëndetit publik veterinar.
AKVMB luan rol shumë të rëndësishëm në përgjigjen ndaj kontrollit dhe kufizimit të përhapjes së sëmundjeve zoonotike dhe zbatimin e masave veterinare në vend.
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve
@akvmb.gov.al

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja