Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Gëzuar Kurban Bajramin

Autoriteti  Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve uron të gjithë besimtarët myslimanë! Kjo Ditë e Shënuar ju ndriçoftë zemrën dhe shpirtin, duke e mbushur jetën tuaj me gëzim dhe qetësi! Lutjet dhe sakrificat qofshin të pranuara nga Zoti dhe bekimet e Tij qofshin gjithmonë mbi ju!

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse