Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Influenca Aviare/Masat që duhet të respektojnë stabilimentet e pularive

Influenca Aviare (IA) është sëmundje virale me ngjitshmëri të lartë, që prek një sërë speciesh të shpendëve shtëpiakë, si dhe zogjve që mbahen si kafshë shtëpiake dhe atyre të egër.

Sezonin e kaluar gripi i shpëndevë u përhap në disa stabilimente në vend, duke shkaktuar humbje të mëdha ekonomike për mbarështuesit.

Për të mbajtur të sigurt shëndetin e sshpendëve duhet të respektoni rreptësisht disa prej masave të biosigurisë në stabiliment.

Shpërndaje:

Lajme të tjera