Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Informacion mbi Murtajën Afrikane të Derrave

Murtaja Afrikane e Derrave (MAD) nuk përbën kërcënim për njerëzit, por ndikon në sigurinë ushqimore, jetesën dhe ekonominë blegtorale.
Bashkëpunimi mes mbarështuesve të derrave 🐖🐗 dhe profesionistëve të shëndetit të kafshëve janë masa që ndikojnë në parandalimin e shpërthimit të sëmundjes fatale.
MAD mund të përhapet 🦠🦠në mënyra të ndryshme dhe me shpejtësi, por së bashku mund t’ia dalim që të frenojmë shfaqjen e saj në ferma.
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve ka udhëzuar rritjen e vigjilencës për survejancën pasive të Murtajës Afrikane të Derrave.
Në çdo rast dyshimi apo ngordhje të derrave të egër apo të mbarështuar, njoftoni në nr e gjelbër: 08003366!

Shpërndaje:

Lajme të tjera