Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Kujdesi që duhet të tregojnë bletarët gjatë stinës së dimrit

Dimri është një stinë që vë në rrezik jetën e bletëve nëse mbarështuesit nuk tregohen të kujdesshëm. Ulja ekstreme e temperaturave, uria dhe lagështia janë faktorë që ndikojnë në shëndetin e tyre.

Veterinerët e Shërbimit të Drejtorive Rajonale do të jenë në terren për të mbështetur nga afër bletërritësit.

Pjesë e rëndësishme e punës është edhe regjistrimi i zgjojeve në sistemin RUDA. Sipas të dhënave zyrtare, në total janë regjistruar 𝟑𝟗𝟎𝟒𝟗𝟕 𝐤𝐨𝐬𝐡𝐞𝐫𝐞.

Shpërndaje:

Lajme të tjera