Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

MAD/ Masat që duhet të ndërmarrin turistët dhe emigrantët kur futen në Shqipëri

Murtaja Afrikane e Derrave është shkatërruese për popullatën e derrave. Kjo sëmundje përhapet në mënyra të ndryshme dhe me shpejtësi, por së bashku mund t’ia dalim që të frenojmë shfaqjen në vendin tonë.

Emigrantët që futen në Shqipëri dhe turistët duhet të udhëtojnë  me përgjegjësi për të ndaluar përhapjen e Murtajës Afrikane të Derrave drejt Shqipërisë dhe për të mbrojtur shëndetin dhe mirëqenien e derrave!

Nëse munden, duhet të deklarojnë të gjitha produktet dhe nënproduktet e mishit të derrit tek autoritetet e pikës kufitare. #stopmad

Shpërndaje:

Lajme të tjera