Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Masat për parandalimin e përhapjes së influencës aviare

Shtegtimi i zogjve të egër drejt viseve të ngrohta rrit rrezikun e përhapjes të influencës aviare.

AKVMB iu bën thirrje qytetarëve që në çdo rast të konstatimit të ngordhjes së shpendëve të egër, të telefonojnë në numrin e gjelbër!


Masat paraprake përkatëse përfshijnë veçanërisht;


• mbajtjen e zogjve shtëpiakë larg kontaktit me zogjtë e egër,
• sigurimi i higjienës së mirë në stabilimente, kotece dhe pajisjet e shpendëve,
• karantinimi i shpendëve të rinj, përpara së t’i bashkohen pjesës tjetër të tu

Shpërndaje:

Lajme të tjera