Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Matrikullimi i kafshëve në ferma, 0 kosto për mbarështuesit

Për të siguruar identifikimin e kafshëve blegtorale në territorin e Shqipërisë, shërbimi veterinar në katër Drejtoritë Rajonale është duke kryer matrikullimin e kafshëve në ferma, pa asnjë kosto për mbarështuesit.
 
Konkretisht specialistët e shërbimit veterinar të Drejtorisë Rajonale Vlorë ushtruan kontroll në një fermë me 375 krerë të leshtash në fshatin Gjashtë të Sarandës, me qëllim matrikullimin e tyre.
Ferma e ka të orientuar aktivitetin për shitjen e qumështit dhe qingjave për mish dhe sipas specialistëve kafshët ishin në gjendje të mirë shëndetësore.
 
Qëllimi tjetër i kontrollit në këtë fermë ishte edhe përditësimi i regjistrit të fermës.
 
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

Shpërndaje:

Lajme të tjera