Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Meçaj takim me pikat e grumbullimit, kërkesa: Verifikoni Regjistrin e PMB-ve sa herë blini produktet e fermerëve

Regjistri i Fermerit është mjeti që siguron gjurmueshmërinë e prodhimeve bujqësore, me destinacion tregun vendas e më gjerë.  Rritja e kontrollit mbi plotësimin e këtij dokumenti është një proces mjaft i rëndësishëm për garantimin e sigurisë ushqimore.

 

Kreu i AKVMB Rolandi Meçaj zhvilloi takime me  eksportues të produkteve bujqësore, për të krijuar partneritet  mes AKVMB, eksportuesve dhe fermerëve prodhues. 

U rekomandua që  pikat e grumbullimit të verifikojnë Regjistrin e përdorimit të PMB-ve sa herë që të blejnë produktet e fermerëve.

 

Kjo praktikë pune e detyron fermerin që të plotësojë Regjistrin dhe garanton konsumatorin për produkte të sigurta.

 

Shpërndaje:

Lajme të tjera