Lista e " Operatorëve të Miratuar" për trajtimin e ambalazheve dhe paletave prej druri

NrOperatorët e MiratuarEmërMbiemërAdresaKontaktiKodi UnikKodi I TrajtimitData e Miratimit
QytetiQarkuRajon
1ARDIT SHPKFESTIMLAMIDrithas-MaliqKORÇËELBASAN682022599OO2HT28.06.2020
2EVEREST SHPKSOKOLCUPIKamëzTIRANËTIRANË682054867OO3HT7/27/2020
3KEM MOMDO LEGNO SHPKOLSIKOJOTiranëTIRANËTIRANË692050557OO5HT3/1/2021
4DUPI-FRUT SHPKALTINDUPIKavajëTIRANETIRANË692020113OO6HT6/25/2021
5GJINI SHPK *DEDGJINIKamëzTIRANËTIRANË692067848OO7HT22.12.2021
6MUFALI SHPKSHPRESAMUFALIShushicëELBASANELBASAN692063570OO8HT2012/2022
7LP PALLETSLUIGJPJETRAJPrezëTIRANËTIRANË672085833OO9HT15.03.2022
8SANIJE MEBELLI' SANIJE MEBELLI Divjakë LUSHNJË VLORË 698981033 O11 HT 28.12.2022
9 "IL LEONESHA"
ZAKISMAILIDivjakëLUSHNJËVLORË695405071O12HT13.02.2023
10VEKO SHPKSTAVROKACIVriseraGJIROKASTËRVLORË694055119O13Ht27.04.2023