Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Moti i keq, blegtorët duhet të rrisin gatishmërinë për tufat e të imtave dhe gjedhit

Sipas meteorologëve parashikohet që në zonat malore të këtë reshje dëbore. Blegtorët duhet të rrisin gatishmërinë për tufat e të imtave dhe gjedhit, për të mbrojtur shëndetin e tyre. Në këtë postim gjeni disa këshilla, përgatitur nga ekspertët e AKVMB.

 

Për të kërkuar ndihmë, mund të kontaktoni në numrin e gjelbër 08003366 ose në faqen e akvmb.gov.al.

 

Në këtë link do të gjeni numrat e telefonave të 12 përgjegjësve të sektorëve që ju përfaqësojnë si zonë. Klikoni mbi link për të gjetur veterinerin tuaj: – 𝐡𝐭𝐭𝐩𝐬://𝐚𝐤𝐯𝐦𝐛.𝐠𝐨𝐯.𝐚𝐥/

Shpërndaje:

Lajme të tjera