Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Moti i keq/ Veterinerët inspektojnë tufat blegtorale dhe këshillojnë fermerët

AKVMB vijon që të jetë e angazhuar në terren si pasojë e situatës së ngarkuar meteorologjike, e cila është shoqëruar me reshje të dendura shiu dhe erëra të forta. Punonjësit e katër Drejtorive Rajonale janë duke mbajtur kontakte të vazhdueshme me fermerët.

 

Veterinerët kanë inspektuar tufat blegtorale për të monitoruar gjendjen shëndetësore të kafshëve. Fermerët janë këshilluar për kujdesin që duhet të tregojnë në raste përmbytjesh të stallava apo sipërfaqeve të mbjella me kultura bujqësore.

Gjatë 24 orëve të fundit nuk ka pasur thirrje nga fermerët për ndërhryjen e AKVMB. Për të kërkuar ndihmë në raste përmbytjesh, mund të kontaktoni në numrin e gjelbër 08003366.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja