Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Identifikimi i fermave blegtorale, Shërbimi Veterinar vijon intensivisht procesin e matrikullimit të bagëtive

Identifikimi i të gjitha kafshëve në fermat blegtorale me anë të matrikullimit është një ndër objektivat kryesorë të AKVMB-së.

Ky proces shërben për të siguruar gjurmueshmërinë e produkteve shtazore dhe iu lejon fermerëve të aplikojnë për subvencione dhe shërbim veterinar falas nga shteti.

Për mirëfunksionimin e këtij shërbimi nevojitet bashkëpunimi i fermerëve me sektorin veterinar.

Shërbimi Veterinar i Drejtorisë Rajonale Tiranë ka shkuar në një fermë me vendndodhje në fshatin Lenë të Bulqizës për të matrikulluar 250 krerë dhi. Ferma ka si drejtim të sajin shitjen e qumështin dhe kecave për mish.

Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

[email protected]

Shpërndaje:

Lajme të tjera