Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Panairi i Administratës Publike, AKVMB pjesë e stendës me MBZHR

Prej dy ditësh AKVMB është pjesë e stendës së Ministrisë së Bujqësisë dhe Zhvillimit  Rural në “Panairin e Administratës Publike”.

Takuam qytetarë të shumtë, ku iu shpjeguam detyrat dhe përgjegjësitë e institucionit tonë, për të identifikuar profesionet që mund të na  bashkohen, në plotësimin e vendeve vakante.

Do të jemi prezent edhe nesër në Panair. Ne ju presim!

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse