Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Pastërtia fitosanitare, mesazh ndërgjegjësues për turistët: Mos sillni bimë të pa certifikuara nga jashtë

Po të udhëtoni jashtë Shqipërisë këtë verë? A e dini që parazitët e bimëve mund të fshihen te produktet që blini ndërsa eksploroni destinacione të reja jashtë BE-së? Udhëtoni me përgjegjësi dhe lërini bimët, lulet, farat, frutat dhe perimet pas kur të ktheheni nga aventurat tuaja! Shpërndani informacionin dhe bashkojuni lëvizjes për të mbrojtur shëndetin e bimëve! Së bashku, mund të bëjmë dallimin!  

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse