Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Plotësimi i Regjistrit të Fermerit, kreu i AKVMB monitoron kultivuesit

Kreu i Përgjithshëm i AKVMB, Rolandi Meçaj vizitoi nga afër disa serra që kultivojnë luleshtrydhe në Fier dhe një fermë të prodhimit të fidanëve në Elbasan, për të parë nga afër plotësimin e Regjistrit të Fermerit, dokument që vërteton garantimin e gjurmueshmërisë së prodhimit bujqësor.
Meçaj tha se Regjistri i orienton fermerët drejt zbatimit të praktikave më të mira të prodhimit, për një gjurmim efikas të produkteve bujqësore për tregun vendas dhe eksport.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

AKVMB, vizitë studimore në Itali

Aktiviteti me temë “Përmirësimi i Kapaciteteve Menaxhuese për Digjitalizimin e Regjistrimit të Kafshëve”, u mundësua nga projekti Safial. Ekipi nga Shqipëria vizitoi disa ferma për