Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Profil fermeri, Sami Debrova; Ju tregoj rrugëtimin e suksesit tim

Historia e Sami Debrovës nga Elbasani nisi nga një shitës ambulant, në eksportues ulliri  të përpunuar, me destinacion; SHBA, Angli, Zvicër, Gjermani, e te tjerë.

Administratori i kompanisë  Sagelo olive ”ullinj”, ka lidhur kontrata për të siguruar lëndën e parë me 45 fermerë  të zonës së Elbasanit dhe Beratit, por ku lind nevoja për më shumë sasi, bashkëpunimi zgjerohet.

Në një vit, ai arrin që të eksportojë deri në 1𝟎0 t𝐨n p𝐫o𝐝u𝐤t t𝐞̈ 𝐩ë𝐫p𝐮n𝐮a𝐫. Për vitin 2023 AKVMB ka lëshuar 23 Certifikata Fitosanitare  për eksport.

Shpërndaje:

Lajme të tjera