Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Profil veterineri

Veterinerin e Shërbimit, Kristaq Panajot, e gjejmë duke kryer matrikullimin e viçave në një fermë në Shamollë të Korçës. 25-vjeçari, fill pas përfundimit të studimeve të larta për veterinari, i është bashkuar “armatës së veterinerëve” të AKVMB.

 

Punën e nis në orën 8.00 të mëngjesit, por nuk ka një orar zyrtar, pasi i duhet të lëvizë për shërbim nga njëra fermë në tjetrën, për të kryer; matrikullime, vaksinime, gjurmime, lëshim të Certifikatave të Lëvizjes së Kafshëve, apo monitorime.

 

Mbulon 8 fshatra të Njësisë Administrative Qendër, me një total prej 30 fermash potenciale me gjedh dhe të imta. MBZHR është e angazhuar maksimalisht për të mbështetur Shërbimin Veterinar, që të garantojmë shëndetin publik dhe sigurinë ushqimore.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja