Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Rekomandime se si duhet të menaxhoni fermën gjatë ditëve të acarta

Temperaturat ekstreme të motit të ftohtë që kanë mbërthyer të gjithë territorin e Shqipërisë, sjellin jo pak probleme për blegtorinë. Fermerët duhet të shtojnë vigjilencën dhe kujdesin ndaj bagëtive, pasi pasojat mund të jenë të rënda për shëndetin dhe jetën e tyre.
 
Më poshtë janë disa rekomandime se si duhet të menaxhoni fermën gjatë këtyre ditëve të acarta. Për informacione shtesë dhe ndihmë, kontaktoni me veterinerin zyrtar ose telefononi në numrin e gjelbër 08003366.
 
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve
 
 

Shpërndaje:

Lajme të tjera