Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Respektimi i masave të biosigurisë, mjet i rëndësishëm për parandalimin e Influencës Aviare

Gripi i shpendëve shumë patogjenik përhapet kryesisht nga zogjt e egër dhe nga neglizhenca e masave të biosigurisë në fermë.

Respektimi i rreptë i masave të biosigurisë është mjet mjaft i rëndësishëm për kontrollin dhe parandalimin e Influencës Aviare.

Referuar rasteve të shfaqjes së gripit të shpendëve në Maqedoninë e Veriut, AKVMB ka rritur masat e survejancës, duke ngritur grupe monitorimi në të gjithë territorin. Deri më tani nuk ka raste të raportuara për prezencë të Influencës Aviare.

Shpërndaje:

Lajme të tjera