Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Rreziku i sjelljes së dëmtuesve të bimëve/ AKVMB pjesë e fushatës së ndërgjegjësimit të pasagjerëve

Për të parandaluar përhapjen e sëmundjeve në bimë, AKVMB dhe Autoriteti Kombetar i Ushqimit, me financim të Projekti “Për Siguri Ushqimore” në Shqipëri, kanë bërë të mundur vendosjen e 9 posterave dygjuhësh, për të sjellë në vëmendje pasagjerëve që hyjnë në Shqipëri që të mos sjellin bimë, fara, lule, fruta ose perime nga jashtë.
🔴Në Aeroportin e Rinasit janë vendosur 5 postera dhe në Portin e Durrësit 4 të tillë.
🔴Kjo fushatë i shërben rritjes së ndërgjegjësimit të publikut për rrezikun e sjelljes së dëmtuesve dhe sëmundjeve të bimëve në Shqipëri në bagazhet e tyre personale.

Shpërndaje:

Lajme të tjera