Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Rreziku nga MAD, AKVMB: Masat që duhet të marrin turistët kur futen në Shqipëri

Murtaja Afrikane e Derrave nuk përbën kërcënim për shëndetin e njerëzve, por përhapja e kësaj sëmundje mund të shkatërrojë popullatat e derrave , gjë që ndikon në sigurinë ushqimore, jetesën dhe ekonominë.

#StopMAD

 

 

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja