Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Rritja e bashkëpunimit me Maqedoninë e Veriut, kreu i AKVMB takohet me homologun e tij

Drejtori i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve Rolandi Meçaj priti sot në një takim Zëvendësdrejtorin e Përgjithshëm të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë në Maqedoninë e Veriut, Denis Aliti.
Palët diskutuan për zgjerimin e bashkëpunimit mes dy institucioneve homologe. Shkëmbimi i përvojave për çështje të rëndësishme është një nga fokuset kryesore.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi flaveshencën e artë të hardhisë

Flaveshenca e artë e hardhisë është sëmundje shkatërruese e hardhisë. Transmetohet nga materiali shartues dhe shumues vegjetativ si dhe nga insekti vektor 𝑠𝑐𝑎𝑝ℎ𝑜𝑖𝑑𝑒𝑢𝑠 𝑡𝑖𝑡𝑎𝑛𝑢𝑠. Nëse