Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Rritja e sigurisë ushqimore, kreu i AKVMB kërkon forcimin e komunikimit mes grosistëve dhe veterinerëve

Kreu i Përgjithshëm i AKVMB, Rolandi Meçaj zhvilloi një takim në një prej depove farmaceutike veterinare në Durrës, për të parë nga afër mbarëvajtjen e punës së veterinerëve tanë, të cilët kanë si qëllim inspektimin e subjekteve prodhuese dhe tregtare të PMV.

Meçaj kërkoi që grosistët të jenë pjesë e komunikimit të vazhdueshëm me veterinerët tanë, në mënyrë që në treg të garantohet cilësia e produkteve mjekësore veterinare.

“𝑆ℎ𝑒̈𝑛𝑑𝑒𝑡𝑖 𝑖 𝑘𝑎𝑓𝑠ℎ𝑒̈𝑣𝑒 𝑝𝑒̈𝑟𝑘𝑡ℎ𝑒ℎ𝑒𝑡 𝑛𝑒̈ 𝑠𝑖𝑔𝑢𝑟𝑖 𝑢𝑠ℎ𝑞𝑖𝑚𝑜𝑟𝑒, 𝑛𝑑𝑎𝑗 𝑘𝑒̈𝑟𝑘𝑜𝑗 𝑞𝑒̈ 𝑚𝑒𝑠 𝑖𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑐𝑖𝑜𝑛𝑖𝑡 𝑡𝑜𝑛𝑒̈ 𝑑ℎ𝑒 𝑡𝑟𝑒𝑔𝑡𝑎𝑟𝑒̈𝑣𝑒 𝑎𝑝𝑜 𝑝𝑟𝑜𝑑ℎ𝑢𝑒𝑠𝑣𝑒 𝑡𝑒̈ 𝑃𝑀𝑉 𝑓𝑜𝑟𝑐𝑜ℎ𝑒𝑡 𝑘𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑘𝑖𝑚𝑖 𝑝𝑒̈𝑟 𝑡’𝑖 𝑑ℎ𝑒̈𝑛𝑒̈ 𝑧𝑔𝑗𝑖𝑑ℎ𝑗𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒𝑚𝑎𝑡𝑖𝑘𝑎𝑣𝑒 𝑞𝑒̈ 𝑛𝑎 𝑠ℎ𝑓𝑎𝑞𝑒𝑛 𝑔𝑗𝑎𝑡𝑒̈ 𝑝𝑟𝑜𝑐𝑒𝑠𝑒𝑣𝑒 𝑡𝑜𝑛𝑎 𝑡𝑒̈ 𝑝𝑢𝑛𝑒̈𝑠”, tha Meçaj.

Shpërndaje:

Lajme të tjera