Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Shenjat klinike të Influencës Aviare

Influenca Aviare ka pasoja shkatërruese për fermerët dhe stabilimentet e shpendëve. Aty ku ndodhin shpërthime, shpesh ndiqet politika e asgjësimit të të gjithë shpendëve, qofshin ata të infektuar  apo të shëndetshëm, për të frenuar përhapjen e mëtejshme të infeksionit. Kjo metodë sjell humbje të rënda ekonomike për fermerët.

Respektimi i masave të biosigurisë redukton rrezikun e futjes dhe përhapjes së agjentëve të sëmundjes në stabilimente apo shpendët e oborrit.

Shpërndaje:

Lajme të tjera