Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Si klasifikohet gripi i shpendëve

278190758_488371812883480_6597530449046728338_n
Gripi i shpendëve klasifikohet në dy kategori:
-patogjenicitet i ulët i influencës aviare, që zakonisht shkakton pak ose aspak shenja klinike tek zogjtë;
-patogjenicitet i lartë i influencës aviare, që mund të shkaktojë shenja të rënda klinike dhe shkallë të lartë të mundshme të vdekshmërisë tek shpendët.
Për të shpëtuar fermën tuaj nga gripi i shpendëve, respektoni rreptësisht masat e biosigurisë.
AKVMB bën thirrje që në çdo rast të konstatimit të ngrodhjes së shpendëve të telefononi në nr. e gjelbër ose veterinerët e zonës, kontaktet e të cilëve janë bërë publik në faqen zyrtare të Facebook-ut dhe Instagramit.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja