Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Si përhapet kalbëzimi acid në vreshtari

Kalbëzimi acid prek vreshtin dhe emrin e merr nga era karakteristike e uthullës (acidit acetik), që lëshojnë kokrrat e prekura. Sëmundja është e shpejtë dhe mund të shkaktojë dëme të mëdha në vreshtari.

Prodhimi i infektuar është i papërshtatshëm për konsum njerëzor, prodhim apo përpunim të verës. Nëse hasni shenja të infektimit të vreshtit, kontaktoni në numrin e gjelbër: 08003366

Shpërndaje:

Lajme të tjera