Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Si përhapet Murtaja Afrikane e Derrave?

Virusi mund të mbijetojë në:

  • derra të egër dhe shtëpiakë të infektuar,
  • në nënprodukte nga mishi i derrit,
  • në pajisje apo veshje të infektuara.

Zbatimi i masave të rrepta të biosigurisë luajnë rol vendimtar në parandalimin e përhapjes së MAD.

Shpërndaje:

Lajme të tjera