Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Si të kujdeseni për viçat gjatë ditëve të ftohta të dimrit

Viçat e porsalindur kanë nevojë për më shumë kujdes, sidomos në kushtet kur temperaturat janë nën zero gradë celsius.
Në këtë mot ekstremisht të ftohtë, duhen marrë masa shtesë për të ndihmuar viçat të qëndrojnë të ngrohtë dhe të shëndetshëm.
 
Më poshtë janë disa rekomandime se si duhet të kujdeseni për të porsalindurit gjatë këtyre ditëve të acarta.
Për informacione shtesë dhe ndihmë, kontaktoni me veterinerin zyrtar ose telefononi në numrin e gjelbër 08003366.
 
Autoriteti Kombëtar i Veterinarisë dhe Mbrojtjes së Bimëve

Shpërndaje:

Lajme të tjera