Adresa

Rruga “Jordan Misja”, pallati 141/1, shkalla 1, kati 2, Tiranë

Siguria ushqimore për produktet shtazore, prioritet i rëndësishëm për AKVMB

Garantimi i sistemit të sigurisë ushqimore në thertore ishte qëllimi i trajnimit 6-ditor të zhvilluar nga projektit “The Food Safety Project”. Në këtë tur trajnimesh morën pjesë specialistët e Sektorit Tregje dhe Thertore dhe veterineret zyrtar në të gjitha drejtoritë Rajonale.

Qëllimi i këtij trajnimi kishte si synim përgatitjen e veterinerëve zyrtar të kontrollit, të angazhuar në thertore për inspektimin e mishit pas zbatimit të masave të higjienës në subjekt; duke filluar nga vendi i pritjes së kafshëve, mjetet e pastrimit, sterilizuesve, pajisjeve dhe kushteve të ruajtjes së mishit. Siguria ushqimore për produktet shtazore është prioritet mjaft i rëndësishëm për AKVMB.

Shpërndaje:

Lajme të tjera

Informacion mbi pestën amerikane

Pesta amerikane është sëmundje shumë e rrezikshme dhe shumë ngjitëse për bletët. Ajo zhvillohet dhe përhapet, jo vetëm në një koshere por rrezikon që të

Tenja e verdhë e domates

Tenja e verdhë e domates (ℎ𝑒𝑙𝑖𝑐𝑜𝑣𝑒𝑟𝑝𝑎 𝑎𝑟𝑚𝑖𝑔𝑒𝑟𝑎 ℎ𝑢𝑏𝑛𝑒𝑟) është një dëmtues që sulmon një sërë bimësh, si; domaten, specat, pambukun, fasulen, bizelen. Tek  do Marja